Dupa o colaborare de peste zece ani cu DongFeng, va  putem oferi acum utilaje pentru legumicultura, nu numai fiabile, dar si potrivite buzunarului legumicultorilor din Romania.

Pentru orice utilaj cumparat de la noi aveti asigurate piesele de schimb si consumabile, preturile acestora le gasiti afisate in sectiunile specifice.

Pentru testarea oricarui utilaj va punem la dispozitie terenul unde puteti verifica daca utilajul ales potriveste aplicatiei Dvs, pentru aceasta este suficienta o programare telefonica.

In limita stocului disponibil, chiar daca nu ati cumparat utilaje de la noi, va putem vinde piesele de schimb necesare. 

Toate produsele beneficiaza de garantia legala de doi ani.

Garanţia produselor poate fi extinsă prin acordul părţilor, vă putem oferi modalităţi de înlocuire/recondiţionare a produsului/reperului în maxim 48ore.

Utilajele sunt produse in China, montajul acestora şi controlul final al calitatii este efectuat în cadrul societaţii noastre.

Pentru orice intrebari legate de detalii tehnice ale produselor va rugam sa folositi adresa email: tehnic[at]tractoras.ro ori formularul de contact al sitului, neuitand sa ne lasati si un numar de telefon la care puteti fi contactat.

Preturile afisate nu includ TVA si transport.

Transportul pentru marfa care poate fi paletizata (intre 50 si 400Kg) se face cu NemoExpress, la pretul de 32lei+ (0.80lei/kg)

In cazul reperelor care depaşesc 200Kg, transportul se poate face si pe cheltuiala societatii în anumite limite (Km externi retelei NemoExpress, valoare comanda, volum repere, etc.)

Ne adresam in special clientilor din judetele: Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin.

Nicio comanda efectuata pe acest site nu obliga in niciun fel clientul ori societatea comerciala, decizia cumpararii putand fi luata numai dupa testarea de catre client a utilajului dorit.

Recomandări

Motocultor 8Cp

Motocultor 8Cp

Dimensiuni:(Lungime×Latime×Inaltime)2180×890×1250mmEcart650-730mmAnvelope6.00-12Garda la sol234mmGre..

4.852lei