Termeni si condiţii

Prin accesarea website-ului, utilizatorul accepta acesti termeni si conditii. Accesarea si utilizarea acestui website presupune ca se asuma riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor tractoras.ro inseamna acceptarea termenilor si conditiilor impuse de acest site.

Contul de utilizator

Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturare).

Aveti posibilitatea de cere stergerea acestora din baza de date, trebuie sa ne trimiteti un e-mail de pe aceeasi adresa, cu subiectul "sterge cont utilizator".

Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor prevazute de lege.

Din motive de securitate la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.

Comenzile sosite de pe proxi, vor fi ignorate, acestea nu reprezinta o comanda ferma, si nu vor crea o relatie contractuala.

Alte considerente

Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile de pe site datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul Dvs. Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. 

Comenzi

Termenul de livrare final depinde de transportator.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, fotografii, clipurile audio sau video si alte date) sunt proprietatea SC Smart ImpEx SRL si a partenerilor sai, si este protejat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal, fara acordul SC Smart ImpEx SRL , este strict interzisa. Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a oricarei informatii de pe website.

tractoras.ro nu garanteaza ca websiteul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. tractoras.ro nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar daca tractoras.ro sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii.

In cazul unor eventuale conflicte intre tractoras.ro si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile romane in vigoare.